adidas LX24 Compo 6 Junior

De adidas LX24 Compo 6 junior is een topper uit de nieuwe hockey collectie van adidas voor junioren.

De hockeyproducten van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De hockeysticks staan bekend om hun aantrekkelijke uiterlijk en worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Naomi van As, Claire Verhage, Robbert Kemperman, Valentin Verga, Rob Reckers met een adidas hockeystick.

De adidas LX24 Compo 6 bestaat uit 5% carbon, 95% glasfiber, 5% aramide en is voorzien van de adidas ‘ADIBOW’ 24 mal. Het carbon maakt deze stick extreem stijf, wat zorgt voor extra power en slagkracht tijdens het spelen. Het aanwezige glasfiber zorgt voor meer ‘soepelheid’ en balcontrole tijdens het hockeyen. Het gebruikte aramide zorgt voor een hogere duurzaamheid.

De LX24 collectie staat bekend als een all-round hockeystick, die geschikt is voor elk junior, die het beste uit z’n spel wil halen. Het materiaal zorgt ervoor dat de impact geabsorbeerd wordt en tevens de slagkracht van de hockeystick wordt verbeterd. Deze top stick is ook voorzien van ‘touch compound’ op de krul, wat zorgt betere balbehandeling. Elke adidas hockeystick is voorzien van een adigrip 2014 grip.

– Geschikt voor alle veld types; van zand, kunstgras tot waterveld

€ 27.95

Naar de website

Post Author: