adidas X24 Compo 4 Senior Hockeystick

De adidas X24 Compo 4 is één van de klassieke hockeysticks uit hockey collectie van adidas! De X24 collectie staat bekend als dé stick voor aanvallend ingestelde hockeyers.

De hockeyproducten van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De hockeysticks staan bekend om hun aantrekkelijke uiterlijk en worden door vele topspelers gebruikt. Zo spelen internationale topspelers als Naomi van As, Eva de Goede Robbert Kemperman & Valentin Verga met een adidas hockeystick.

De adidas X24 Compo 4 bestaat uit 20% carbon, 75% glasfiber & 5% aramide en is voorzien van de ‘Xtreme 24 mal’. Het carbon maakt deze stick extreem stijf, wat zorgt voor extra power en slagkracht tijdens het spelen. Het aanwezige glasfiber zorgt voor meer ‘soepelheid’ en balcontrole tijdens het hockeyen. Het gebruikte aramide zorgt voor een hogere duurzaamheid.

Deze hockeystick heeft een volledig composiet frame, welke ervoor zorgt dat de impact van de bal geabsorbeerd wordt en verdeeld over de stick. Tevens versterkt dit de slagkracht van de hockeystick om nog meer snelheid te genereren. Deze stijlvolle stick is ook voorzien van ‘touch compound’ op de krul, wat zorgt betere balhandeling.

– Geschikt voor alle veld types; van zand, kunstgras tot waterveld
– Composiet
– Voorzien van een professionele adidas ‘Adigrip’

€ 54.95

Naar de website

Post Author: