Asics Gel Hockey Neo 4 Hockeyschoen Heren

Deze nieuwe Asics Gel Hockey Neo 4 is het nieuwe topmodel, gemaakt voor snelheid op het hockeyveld. Oranje internationals Maartje Paumen & Robert van der Horst spelen op deze Gel Hockey Neo 4.

Deze hockeyschoen is lichtgewicht en heeft een nauwsluitende pasvorm. De schoen biedt maximale snelheid op het veld. De Gel technologie in de hak en de voorvoet zorgt voor een perfecte demping en dito schokabsorptie. DuoMAX Support in de tussenzool aan de binnen- en buitenzijde verbetert de ondersteuning en stabiliteit, terwijl het Solyte-materiaal voor de tussenzool en het Trusstic Systeem het gewicht van de schoen helpen reduceren. De Gel Hockey Neo 4 heeft iets kortere noppen, wat optimaal is voor een waterveld.

De schoen is voorzien van Gel Cushioning in de hak en voorvoet voor optimale schokdemping. Het DuoMax Support System in de tussenzool verbetert de ondersteuning en stabiliteit bij voor- en zijwaartse bewegingen, terwijl de Solyte-tussenzool en het Trusstic System het gewicht van de schoen tot een minimum beperken. De GEL units zijn strategisch in de tussenzool geplaatst om een maximale schokabsorptie en een optimaal comfort te bieden.

– DuoMax is een gepatenteerd Asics systeem dat overpronatie tegengaat door het gebruik van twee hardheden in de zool.
– Solyte is een gepatenteerd dempingsmateriaal gebruikt voor de tussenzool van hardloopschoenen. Solyte is licht van gewicht, duurzaam en heeft uitstekende krachtverwerkende eigenschappen, zodat u comfortabel kunt lopen. De indrukwekkende schokabsorberende eigenschappen van Solyte helpen de krachten tijdens het lopen te verdelen. Tijdens de voetafwikkeling wordt het materiaal samengedrukt om de schokken op te vangen en ‘veert terug’ als de krachten weer teruggegeven worden tijdens de beweging.
– Het Trusstic System is een kunststof element, geplaatst onder de middenvoet dat extra stabiliteit geeft aan de voet en tevens gewichtsbesparend werkt.
– Verkrijgbaar in heren & dames variant

€ 102.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.