Dita Callisto ‘Diva’ Hockeyschoen Junior

Dit is ‘m, dé nieuwe collectie Dita hockeyschoenen voor het aankomende hockeyseizoen!
Deze ‘Callisto’ hockeyschoen is de opvolger van de Dita Kid. Dit is een gloednieuwe junior hockeyschoen, geschikt voor elk type buitenveld.

De Callisto ‘Diva’ is een speciale dames uitvoering. Dit is een lichtgewicht schoen, met veter, voorzien van het EB system “Easy Bend System”. Dit systeem ondersteunt de voet bij een natuurlijke afwikkeling. De nopzetting en de bredere loopzool zorgen voor een uitstekende grip en stabiliteit.

De schoen heeft een vernieuwd bovenwerk. Dit is een combinatie van PU en leer. Het leer zorgt voor nog meer stevigheid tijdens het hockeyen.

De schoen beschikt over een Phylon tussenzool, EVA gegoten, voor optimale demping. De buitenzool bevat een Astro en Turf profiel, wat de schoen geschikt maakt voor elk type buitenveld. De zool is uitgerust met het Easy Bend System (EB-systeem). Dit systeem is ontwikkeld om de natuurlijke afrol van de voet te stimuleren. Uitsparingen in de loop- en tussenzool maken de schoen flexibeler. Deze uitsparingen zorgen ervoor dat de schoen makkelijker buigt en daarmee het natuurlijk mechanisme van de afrol van de voet, bij het raken van de grond, wordt bevorderd.

– Vernieuwd design
– Verbeterd bovenwerk
– Nieuwe neus met extra versteviging om slijtage nog beter te lijf te gaan

€ 41.95

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.