Dita EXA X500 ‘Ultra’ Hockeystick Senior

Met een Dita hockeystick in je handen, ben je alvast goed op weg om te winnen. Elke stick bestaat uit een unieke en high-tech combinatie van carbon, glasvezel en aramide vezels. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van gewicht, stevigheid, flexibiliteit en kracht. Dita staat er als hockeymerk om bekend dat zij constant bezig zijn om hun producten te verbeteren. Hun motto is niet voor niks ‘One step ahead’

De EXA 500 Ultra is al jaren één van de beste stick in de Dita collectie. Mede door de hoge Power Index. Hoe hoger deze index, des te groter de slagkracht van de stick. Nieuw in de hockeysticks van Dita is de ‘SIP Zone’. Dit is de ‘Side Impact Protection Zone’. Een extra versteviging onderin de haak om de hockeybal nog meer snelheid mee te geven bij een push.

Ook is de NRT technologie een belangrijke innovatie voor Dita. NRT staat voor Nano Resin Technology, een revolutionaire innovatie voor de nieuwste generatie hockeysticks waarbij er verschillende carbonvezel-lagen zijn samengevoegd wat resulteert in een lichtere stick met een ongekend hoge stijfheid.

De Exa 500 NRT Ultra heeft een volledig composiet frame en een carbon gehalte van maarliefst 85%. Het gebruikte fiberglas materiaal zorgt voor minder buiging in de stick en biedt de stick bescherming voor een langere levensduur. De J-Shape haakvorm (75 graden) en de L kromming (24mm) van de Dita Exa 500 NRT maken deze hockeystick tot een échte allround stick waarmee je maximale balcontrole hebt en het allerbeste uit je spel kunt halen.

– 85% carbon
– 10.80 Power Index
– L curve, 24 mm
– J-shape haak
– NRT Technologie
– SIP Protectie

€ 260.96

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.