Dita Supreme ‘Slim Fit’ Hockeyschoen Senior

Dit is de nieuwe Dita Supreme ‘Slim Fit’. Uniek aan dit model is de slim fit pasvorm. Speciaal ontwikkeld voor hockeyers met een smalle leest. Deze nieuwe ontwikkeld schoen is een zeer complete hockeyschoen voorzien van het “Easy Bend” systeem.

De Supreme heeft een duurzame loopzool, die beschikt over een Astro en Turf profiel, wat de schoen geschikt maakt elk type buitenveld. Het bovenwerk van de hockeyschoen is een combinatie van PU Heatseal en mesh. Deze heatseal zorgt voor extra warmte verdeling in de schoen. De mesh zorgt voor extra draagcomfort tijdens het spelen.

De Supreme is voorzien van het Dual Density, Easy Roll, Torsi Stabil & Toe Guard Protection Shield syteem:

– Het Dual Density syteem is speciaal ontwikkeld voor Dita. Het helpt tijdens het spelen overpronatie te voorkomen. Deze ontwikkeling stabiliseert de voet, door de binnenwaartse beweging te compenseren en te corrigeren.
– Het Easy Roll systeem bevordert de natuurlijke afrolbeweging van de voet, zodat iedere stap sneller kan worden afgerond.
– Het Torsi Stabil Systeem is een speciaal ontwikkeld element, welke geplaatst zit onderop in het midden van de schoen. Dit element bestaat uit verschillende niveaus van stijfheid, die zorgen voor een verbeterde stabiliteit en een optimale afrolbeweging van de voet.
– Het ‘Toe Guard Protection Shield’ is een extra versteviging in de neus van de schoen. Voor het geval van contact met een hockeybal of hockeystick
– Zéér geschikt voor de recreatieve hockeyers die het maximale uit hun spel willen halen

€ 76.46

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.