TK Hockey S6 ‘Pink’ Hockeystick Senior

De Synergy sticks van TK zetten de norm voor balgevoel en techniek in het hockey.

De Synergy sticks van TK bieden telkens weer ongeëvenaarde prestaties en leiden nog altijd de markt wat betreft technologische vooruitgang. De prestatie-faam van de Synergy-modellen van TK blijft onovertroffen.

Evenwichtig uitgebalanceerd met een kromming van 25mm waarvan de apex naar de kop van de stick is verplaatst, teneinde een grotere sleepkracht en een scherpere hoek te bekomen in het onderste gedeelte van de stick. Deze vorm vergemakkelijkt vooral de dynamische balcontrole en multidirectionele dribbles alsook de sleeppush en ruimtelijke passes, maar laat toch ook een goede basiscontrole van de bal toe. Deze stick bestaat uit 30% carbon, 10% aramide & 60% glasfiber.

Technische specificaties:

– Dynano technologie:Bij de Dynanotex technologie draait alles om een speciaal technisch proces, waarbij de fysieke eigenschappen van koolstofvezels verbeterd worden. Daarbij worden de gebruikelijke koolstofvezeldraden gesplitst en precies uitgelijnd tussen de assen, waardoor ze 100% vezelsterkte opleveren. De technologie maximaliseert het potentieel van de stick, zodat deze nog beter presteert onder zware wedstrijdomstandigheden. De technologie is zichtbaar als een schaakbordpatroon aan de bolle kant van de stick.

– Sheepfoot Compression Mouling Vergelijkbaar met Compact Compression Moulding. Bij deze technologie wordt met hoge luchtdruk de vezelconstructie tegen de zijwanden van de gietvorm geperst. Hierdoor worden de vele luchtbelletjes uit het kunststof verwijderd, wat de dichtheid verhoogt.

€ 79.95

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.