TK Hockey Synergy 5 Hockeystick Senior

De Synergy sticks van TK zetten de norm voor balgevoel en techniek in het hockey. De Synergy sticks van TK bieden telkens weer ongeëvenaarde prestaties en leiden nog altijd de markt wat betreft technologische vooruitgang. De Synergy collectie is gecreeërd voor de échte hockeyers. De collectie heeft een stick voor elk niveau, speelpositie en budget. Ideaal voor de allrounder.

Deze Synergy 5 is één van betere hockeysticks uit de Synergy collectie. Deze sticks staat vooral bekend om z’n stoere uiterlijk. Deze stick heeft een gemiddelde buiging van 22mm, wat de stick geschikt voor de allrounders en hockey liefhebbers.

– 40% carbon, 10% aramide & 50% glasfiber
– Vacuüm geleide technologie:TK Hockey is de eerste in het voorstellen van de ‘Droomstick van iedere speler’. TK’s vacuüm geleide technologie is een baanbrekend proces dat een stick met een binnenste van schuim oplevert, die een hoge mate van schokabsorptie, stijfheid en een stevige structuur geeft. Deze technologie geeft tevens een hoge mate van geluidsdemping in vergelijking met traditionele holle hockeysticks.

€ 118.96

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.