TK Hockey Synergy 6 Ultimate Hockeystick Senior

De Synergy sticks van TK zetten de norm voor balgevoel en techniek in het hockey. De Synergy sticks van TK bieden telkens weer ongeëvenaarde prestaties en leiden nog altijd de markt wat betreft technologische vooruitgang. De Synergy collectie is gecreeërd voor de échte hockeyers. De collectie heeft een stick voor elk niveau, speelpositie en budget. Ideaal voor de allrounder.

Deze Synergy 6 Ultimate is een uniek verhaal. Deze hockeystick heeft een ‘Ultimate Spoon’. Dit is een gleuf (schep) over het midden van de hockeystick, waar de bal doorheen glijdt tijdens het slaan. Dit levert een uniek effect op bij de sleepcorner. Deze stick heeft een extreem lage buiging van 25mm.

– 30% carbon, 10% aramide & 60% glasfiber
– Voorzien van Reactieve Vloeibare Polymer; Een speciaal door TK Hockey ontwikkelde technologie, waarbij ‘Polymer’ wordt toegevoegd aan de hockeysticks fiber matrix. De matrix worden hierdoor aanzienlijk sterker, wat zorgt voor meer power in de slag tijdens het raken van de bal. Daarnaast verkleint deze fiber de kans op breken, tijdens wedstrijdcontact.

€ 110.46

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.