Smooff

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023?

Het einde van het jaar zit er alweer aan te komen en voordat je het week is 2023 aangebroken. Een nieuw jaar is voor veel mensen een teken om hun goede voornemens erbij te pakken. Een nieuw jaar is namelijk een mooie gelegenheid om weer nieuwe doelen voor jezelf op te stellen. Als jij dit jaar ook graag aan de slag wil gaan met het behalen van nieuwe doelen, dan kan het erg handig zijn om na te gaan denken over wat jouw goede voornemens worden voor 2023.

Stop eindelijk met roken

Als jij al een lange tijd wil stoppen met roken, dan kan dit een hele uitdaging zijn. Ineens van een verslaving afkomen is alles behalve makkelijk. Het is dan ook belangrijk dat je niet alleen dit doel voor jezelf opstelt, maar dat je ook na gaat denken over dingen die jou kunnen helpen bij het stoppen met roken. Zo kun je bijvoorbeeld Smooff proberen. bij Smooff ga je gebruik maken van filters op je sigaretten. Deze filters zorgen ervoor dat je elke keer minder nicotine binnenkrijgt. Zo kun je alles langzaam afbouwen en is dat stap om te stoppen met roken ineens een stuk kleiner.

Smooff

Beweeg meer

Wat ook een goed voornemen kan zijn, is om meer te gaan bewegen. Als je merkt dat jij de laatste tijd niet de beweging krijgt die je graag zou willen, dan moet je op zoek gaan naar leuke manieren van bewegen. Als jij het gezellig vindt om een aantal keer per week samen met een vriend te gaan sporten, dan kan dit er al voor zorgen dat jij ineens veel meer beweging krijgt.

Maak een lijst en een plan

Ga dus aan de slag met het maken van een lijst met goede voornemens voor jezelf. Zorg wel dat de doelen die jij voor jezelf stelt realistisch en haalbaar zijn, als dit namelijk niet het geval is dan kan het erg demotiverend werken. Ga dus nadenken wat jij wil veranderen en ook zeker hoe je dit gaat aanpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.